de visie en missie van fmb management 

Door op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen waarin de mens en de planeet centraal staan, worden kwaliteit, veiligheid & milieu als vanzelfsprekend gerespecteerd.

Missie

Het bieden van oplossingen, het implementeren en begeleiden van trajecten die bijdragen tot een verbetering van de processen, waarin kwaliteit, veiligheid en milieu centraal staan, met respect voor de leefomgeving, flora en fauna.

jan veerhuis

Pionier, netwerker, weet mensen enthousiast te maken. Kijkt strategisch vooruit naar de toekomst en neemt de ervaringen in het verleden mee. Denken in oplossingen met respect voor de mens en de planeet.

"Een zonnige waterplas, windluw, het peil niet te hoog. Hier zou rijst kunnen groeien, merkte zijn Surinaams-Hindoestaanse schoonvader op. En dat is wat Jan Veerhuis ging doen: Nederlandse rijst telen in de waterberging van Albano in Oudenbosch. Want waarom van ver halen wat je ook thuis kunt telen?"

Verder lezen?

kishan ramkhelawan

Al van zijn 14e in de keuken te vinden bij de restaurants in West Brabant, waar hij vanaf het begin heeft ondervonden dat de klant centraal staat. De opleiding gevolgd bij de Rooipannen en het Cingel College in Breda, maar de fijne kneepjes van zijn collega’s en chefs. Topsport iedere dag, net als zijn passie voor voetbal. Een allround kok die altijd bezig is met zijn gerechten en de ontwikkeling van nieuwe gerechten.

Soenita Gokoel

Met toewijding en passie altijd druk in de keuken met oog voor creativiteit en smaak. Ze kreeg het met de paplepel in gegoten door haar moeder die in Den Haag haar eigen restaurant runde. Uitkijkend naar de volgende opdrachten

radjes sewnandan

Eigenaar van DRS Welding, die projecten in de voeding-, en geneesmiddelen procesindustrie verzorgd. Architecten, installatiebedrijven werken samen aan onderhoud, renovatie, ontwikkeling en installatie van nieuwe processen. Met een open mind en veiligheid bovenaan, groeien de mooiste dingen door zijn handen.